Homestyling med välkända designklassiker

Postat: Feb 21, 2017

För att möta en ökad efterfrågan på de välkända designklassikerna i samband med styling av bostäder inför försäljning, har vi inlett ett samarbete med uthyrningsföretaget Rent and Buy. Det innebär att vi nu kan erbjuda allt från enklare styling med inslag av både tidlös och nyare design på möbler, lampor, mattor och detaljer till till hela temastilar.

MIGdesign stylade över 200 bostäder för försäljning under förra året och är därmed en av de större spelarna på marknaden. Att vi nu tar steget till att erbjuda även designklassiker från bl a Bruno Mathsson, Verner Panton och Eero Aarnio och nyare desgin från t ex HAY och Tom Dixon hänger ihop med en ökad kundefterfågan.

  • Vi  har en en mycket hög andel nöjda kunder och det vill vi fortsätta ha. Vi kan konstatera en ny efterfrågan på just designföremål, både som mindre inslag och som tema i stylingen, som vi vill möta. Därför är jag mycket glad för det samarbete vi nu inlett med Rent and Buy som har lång erfarenhet av att hyra ut designklassiker till bl a stora events, säger Malin Isaksson, grundare och VD.

Samarbetet, som inleds omgående, innebär att MIGdesign breddar både sitt erbjudande och sin kundbas ytterligare.

För mer information, kontakta:

Malin Isaksson, tel. +46 73 430 20 21

malin@migdesign.se

www.migdesign.se

www.rentandbuy.se

Dela gärna det här inlägget!