Nystart!

Postat: aug 14, 2018

Nu nystartar vi bloggen efter ett uppehåll, som mest beror på tidsbrist. Vi har haft fullt upp hela sommaren både i Marbella och i Stockholm med omnejd. Så kul! I Sverige har det varit en hel del stylinguppdrag och i Spanien har vi alltmer börjat fokusera våra efterfrågade helhetslösningar när det gäller inredning såväl inne som ute.

Vi kommer att blogga ungefär en gång i månaden framöver, om stort som smått inom inredning och styling: spaningar, reflektioner, smarta tips samt givetvis ett och annat om vad vi pysslar med om dagarna. Men det är inte bara nystart för MIGdesigns blogg utan även för en ny härlig höstsäsong som lurar om hörnet. Men till dess måste du lova att njuta av utelivet – augusti brukar kunna vara en underbar sensommarmånad med sammetslena, mörka kvällar i fullmånens sken. Styla upp ditt uterum med ljuslyktor i alla former och modeller – allt från små värmeljushållare till magnifika lyktor med stora vackra glaspartier och snygga detaljer i trä eller metall. Plädar och kuddar är ett måste denna tid på året; både funktionella och fina. Kanske hittar du några du glömt i gömmorna eller så unnar du dig något nytt i sommarens färg, som såklart är grön! Gröna kulörer och blad- och växtmotiv (gärna med guldinslag) har varit en stor trend i sommar och den ser ut att hålla i sig även under hösten.

I höst kommer vi på MIGdesign att koncentrera oss på styling i stor-Stockholm, där vi jobbar tätt ihop med många av de största och mest välrenommérade mäklarna. Vårt lager är återigen fullt med spännande detaljer, möbler och mattor, vilket är en förutsättning för att kunna göra de mest högkvalitativa stylingjobben. Vi ser även en ökad efterfrågan på inredningsuppdrag i både privata och offentliga miljöer, vilket är inspirerande. Parallellt har vi förstås kvar vår verksamhet i Marbella.

Vi har med andra ord full fart framåt och ser fram emot en intensiv och riktigt härlig höst!

 

Dela gärna det här inlägget!