Vilans månad?

Postat: nov 9, 2018

Förra månaden slog vi ett slag för den underbara hösten då vi gärna väljer lite dovare färger i ockra, rostiga toner, mossgrönt och mörka grå nyanser i inredningen. Nu är vi inne i november, som för många är förknippat med sparlåga och kanske till och med en nedgång i humöret i takt med att dagarna blir allt kortare. I våra flöden noterar vi många som går ner i ett slags viloläge i november. De kanske tar en vit månad, yogar eller helt enkelt bara tar det allmänt lugnt.

Men på MIG design gör vi allt annat än vilar! Vi har god ingång på stylinguppdrag och har valt att fokusera mer på Stockholm igen, även om vi fortfarande har uppdrag i Marbella med omnejd. Trots att Stockholmsmarknaden är mindre rörlig just nu jämfört med för något år sedan har vi fått möjlighet att styla flera riktigt fina stadsvåningar. Vi stylar också fler villor nu än tidigare, vilket ibland innebär en större utmaning. Ofta är det större uteytor som behöver göras snygga och tilltalande oavsett årstid och inne i husen kan det vara många ytor som ”glömts bort” och som vi behöver göra attraktiva på nytt. Samtidigt kan villor ofta erbjuda större möjligheter att skapa rum i rummen och det där lilla extra.

Vi kan konstatera att många kunder är sugna på att göra om hemma, antingen med små medel som t ex nya vackra blickfång eller mer omfattande renoveringar. Här är våra bästa tips när du står inför att göra om ditt hem men inte kan eller vill ta fram den största plånboken:

  • Byt ut handtag, beslag och knoppar. Idag finns en uppsjö fantastiska produkter till bra pris.
  • Kuddar, kuddar, kuddar – och annat i textilväg. Byt ut, byt med vänner, köp second hand. Blanda dina favoritfärger med säsongens trender.
  • Måla! Nästan allt går att måla om: möbler, köksluckor, väggar, tak, lister.
  • Styr upp hallen: ny förvaring för alla småprylar, ny matta, belysning eller varför inte en fräsch skohylla?
  • Eller satsa allt på ett nytt lyxigt lakanset, kryp ner och njut!

Det var allt här för denna mysmörka månad. Vi vill även passa på att hälsa dig välkommen till vår lagerförsäljning 29 november-1 december, Ryssviksvägen 2 B i Nacka (Finntorp). Vi kommer att ha massor av härlig inredning och detaljer till riktigt bra priser. Passa på att göra en tidig julklappsshopping till nära och kära – eller varför inte till dig själv, det är du värd!

Dela gärna det här inlägget!