Värmdövägen 212 – 4

HOMESTYLING STOCKHOLM

Vi är ett välrenommerat inrednings- och homestylingföretag med kontor i Stockholm och Marbella. Under många år har vi varit det självklara valet för homestyling bland ett flertal mäklare och ett stort antal privatpersoner. Välkommen att bli ännu en av våra nöjda kunder!

Homestyling i Stockholm som ger resultat

Ska du sälja din bostad i Stockholm med omnejd? Våra kunniga inredningsdesigners och stylister tar fram det bästa i din bostad med hjälp av homestyling, allt för att bidra till bästa möjliga försäljning.

En professionell styling, eller homestaging som det också kallas, hjälper intressenter att få en bild av hur den nya bostaden passar just deras önskemål och behov och tar samtidigt fram det bästa i varje bostad. Homestyling blir därmed en viktig pusselbit för att få fram ett säljande och inspirerande hem – vid många av våra uppdrag har homestyling bidragit till att höja bostadens värde med 15 %.

Vi samarbetar med ett flertal stora mäklare och många privatpersoner har genom åren gett oss förtroendet att skapa mervärde när de sålt sin villa eller lägenhet.

Kontakta oss för att boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar det bästa konceptet för just din bostad!
Vi är ett välrenommerat inrednings- och homestylingföretag med kontor i Stockholm och Marbella. Under många år har vi varit det självklara valet för homestyling bland ett flertal mäklare och ett stort antal privatpersoner. Välkommen att bli ännu en av våra nöjda kunder!

Kontakta oss

Bilder från genomförda uppdrag

Stockholmsvägen.2
om_puff
trålgatan 33

Homestyling – så går det till

När vi arbetar med homestyling så fokuserar vi på först skala bort och tona ner för att sedan skapa en anpassad miljö med rätt stämning via utvalda föremål och möbler. Personliga ägodelar och småsaker plockas bort för att ge bostaden utrymme att framträda på bästa möjliga sätt. Det är viktigt för spekulanter att kunna föreställa sig hur bostaden skulle kunna se ut med egna möbler och ägodelar.

Det betyder givetvis inte att vi tar bort allt och gör miljön steril – tvärtom tar vi fram en genomtänkt inredning som ger din bostad ett lyft. Exempelvis kan en mysig soffa placeras i rätt ände av vardagsrummet med vy mot den öppna spisen. En läsfåtölj med en härlig pläd kanske ställs vid ett fönster. Sängen bäddas med lyxiga lakan och kuddar och en vas med blommor som fräschar upp placeras intill. I köket använder vi oss av exklusiva skärbrädor, kanske en fruktkorg samt snygga flaskor med olja och vinäger. Vi får fram den rätta inbjudande och hemtrevliga känslan, samtidigt som vi ger utrymme för spekulantens fantasi att skapa sin egen bild.

Det krävs förstås både kunskap, erfarenhet och fingertoppskänsla för att hitta exakt de föremål och kompositioner som passar för bostaden som ska säljas. Det är stor skillnad på en stram funkislägenhet, en New England-villa och en äldre sekelskiftesvåning med stuckatur – och vårt jobb är att locka fram det absolut bästa i varje bostad.

Homestyling Stockholm – så arbetar vi

Vi arbetar med individuellt utformade homestyling-lösningar för den bostad du ska sälja i Stockholm. Vi inleder alltid med ett personligt möte, där vi kommer och tittar på bostaden för att analysera vad som krävs för att få ut bästa möjliga resultat.

Vi går igenom varje rum och utvärderar till exempel vilka av dina befintliga möbler och inredningsdetaljer vi kan använda, vad som kan behöva hyras in samt vad som eventuellt bör magasineras inför fotografering och visning.

Homestyling innebär att framhäva det bästa i bostaden i det skick den är, men vi kan också rekommendera hel- eller delrenovering av bostaden om vi och mäklaren bedömer att det skulle bidra väsentligt till förväntad värdeökning. Givetvis genomförs alla åtgärder alltid i nära samråd med dig som kund.

7

Från första möte till avslutat uppdrag

01.

Vi ses för ett första kostnadsfritt möte i den aktuella bostaden. Efter att vi har utvärderat vilka åtgärder som behövs i respektive rum får du en offert på uppdraget.

02.

När du har godkänt offerten packar och planerar vi uppdraget samt bokar in tider för utförande med dig och mäklaren.

03.

Styling och iordningställande i bostaden, sker vanligtvis dagen före fotografering. Buketter med färska snittblommor samt kryddväxter ingår som standard. Önskas ytterligare snittblommor och växter har vi flera olika paket att välja mellan.

04.

En hyresperiod på sex veckor inleds efter utförd styling. Blombyte inför visning ingår vid behov. Det finns möjlighet till förlängning om så önskas, men i normalfallet så säljs bostäder i Stockholm inom denna period.

05.

När bostaden har sålts hämtar vi våra produkter och hyresperioden avslutas.

Homestyling ger rätt till avdrag

När du använder dig av professionella tjänster för homestyling vid en försäljning har du rätt att göra avdrag för kostnaden och kvitta den mot reavinstskatten. Det är möjligt att beviljas avdrag för bland annat ommöblering, lån eller hyra av möbler, mattor, konst och andra inredningsdetaljer inför fotografering och visning, tillfällig magasinering av möbler och annat bohag under visningsperioden, samt konsultationer och fotografering.

Övriga renoveringsåtgärder, städning och liknande kan du självklart nyttja ditt RUT- eller ROT-avdrag för så länge du står som ägare till bostaden, men du kan alltså inte använda dig av RUT- eller ROT-avdrag för homestyling. Vårt arvode räknas istället på samma sätt som en mäklarkostnad, det vill säga en avdragsgill försäljningsutgift i beskattningen.

Hjälp med inredning efter flytten?

Känner du dig osäker på hur du vill inreda när du fått tillträde till din nya bostad? Kanske passar dina inredningsdetaljer inte ihop med stilen i det nya hemmet eller så behöver du utöka med fler möbler då den nya bostaden är större. Då är du varmt välkommen att anlita oss för att hjälpa dig med inredningen. Vi tar fram genomarbetade inredningskoncept för alla typer av bostäder och kan även förmedla uthyrning av designmöbler om du vill prova på hur en viss möbel eller lampa känns i den nya bostaden innan du bestämmer dig.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer!

Kontakta oss

Kontakta oss för att komma igång

Välkommen att skicka in en projektförfrågan eller boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi tittar på hur vi bäst kan hjälpa dig.

Homestyling Stockholm – vanliga frågor

Vad är homestyling?

Det är att skapa en mer attraktiv miljö i en bostad som lockar köpare eller gör det mer behagligt att bo i.

Varför ska jag beställa homestyling?

Våra medarbetare har kunskap om hur man skapar en attraktiv miljö som passar för olika målgrupper.

Är homestyling värt pengarna?

De flesta som anlitar oss ser det som värt det att utföra en homestyling med tanke på vad man får tillbaka.

Är det en bra idé att möblera vår tomma lägenhet inför försäljning?

Ja, rent generellt är det svårare att sälja en tom bostad.

Vad ska jag tänka på innan jag bokar homestyling?

Kolla upp referenser från tidigare arbeten och lägg upp en budget.

Vad ingår i en homestyling?

Alla transporter, inredare, bärpersonal ingår i priset för en homestyling.

Hur lång tid tar homestyling?

Det beror på storleken och skicket på hemmet, men vanligtvis tar homestyling 1-3 dagar att genomföra. Detta inkluderar tid för planering och inköp av inredning

Behöver jag göra något före stylingen?

Innan vi kommer till dig är det bästa att rensa ut onödiga saker och se till att allt är rent och prydligt.

Kan jag göra homestyling själv?

Det är möjligt att göra homestyling själv, men det kräver en viss kunskap och erfarenhet inom området.

Kan jag utnyttja RUT-avdrag för homestyling?

ROT och RUT är avdrag för hushållsnära tjänster och har ingenting med homestyling att göra.

Stockholmsvägen.2
om_puff
trålgatan 33
Stäng

Projektförfrågan

Fyll i information om projektet

*” anger obligatoriska fält

Adress

Adress*

Övrig info

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.