rimage.3

Inredning 

 

Inredning för privatpersoner och företag

Vi utför alla typer av inredningsprojekt både för privatpersoner och företag. Vi hjälper dig med förslag på hur du på bästa sätt kan komplettera dina befintliga möbler och inredningsdetaljer med nytt möblemang eller skapa ett helt nytt hem. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina behov. 

Vi jobbar med många olika typer av inredningsprojekt, allt från mindre förändringar till större totalprojekt. I alla uppdrag krävs det lyhördhet, professionellt kunnande och en flexibel organisation.MIG_web 12
Från första möte till färdigt uppdrag01.

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte där vi går igenom vad det är du behöver hjälp med. Vi gör en analys utifrån ditt nuvarande möblemang, dina önskemål och bostadens förutsättningar. Vi tar mått och diskuterar din beräknade budget och detta möte tar ungefär 1 timme. Därefter skickar vi en offert.

02.

Efter att offerten accepteras sätter vi upp en tidsplan för när förslaget skall presenteras. Därefter börjar vi  jobba med förslaget.

03.

Vi skickar förslaget till dig och du får tid att gå igenom och vi stämmer av så att vi har förstått dig rätt.

04.

Efter avstämning fortsätter vi arbeta och skapa ett mer konkret förslag med planskisser, förslag på specifika möbler och detaljer och tillhörande prislista.

05.

Många av våra kunder väljer att gå vidare genom att beställa möbler vi föreslagit via oss och att vi sköter alla inköp, transport, montering och iordningställning på plats.

Vi arbetar ofta utifrån nedanstående modell men anpassar oss självklart till dina specifika behov och förutsättningar.

Behovsinventering

Behovsinventering görs tillsammans med dig som kund och spelar en viktig roll för slutresultatet och är nödvändig för att hitta rätt arbetssätt.

Inredningsförslag

Koncept/inredningsförslag i 2d och 3d ritningar inklusive inredning, materialval och priser.

Rabatter

Upphandling av varor och hantverkstjänster, med fördelaktiga rabatter.

Allt på plats

Inredning, projektledning och samordning på plats 

Kontakta oss för att komma igång

Välkommen att skicka in en projektförfrågan eller boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi tittar på hur vi bäst kan hjälpa dig.

Stäng

Projektförfrågan

Fyll i information om projektet

*” anger obligatoriska fält

Adress

Adress*

Övrig info

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.