ZOOOMPHOTO

Homestyling och inredning i Marbella

 

Inredning Marbella

Från vårt kontor i Marbella på spanska solkusten utför vi alla typer av inredningsprojekt för såväl privatpersoner som företag. Vi arbetar allt från mindre förändringar till totalprojekt där vi bygger en helt ny inredning. När du kontaktar oss för ett projekt inom inredning får du hjälp hela vägen.

Vi ger dig tips och råd på hur du på bästa möjliga sätt kan komplettera dina nuvarande möbler och inredning med nya komponenter. Om du vill ha ett helt nytt hem så hjälper vi dig även med det – vi skräddarsyr tjänsten helt enligt dina behov. Vi arbetar alltid med lyhördhet, professionellt kunnande och en flexibel organisation när vi arbetar med inredning på Marbella.

Du kan se några av våra projekt från Marbella nedan, läsa mer på storeyinterior.se eller kontakta oss

Vi förbättrar din bostad

Vi på MIG design är specialiserade på inredning och homestyling på Marbella. Vi erbjuder våra tjänster till alla som vill förbättra sin bostad eller semesterboendet i det populära semesterparadiset där numera allt fler svenskar bor permanent.

Vårt team består av erfarna inredningsarkitekter och stylister som brinner för att skapa vackra och funktionella hem. Tillsammans har vi en bred kunskap om olika stilar, trender och materialval, vilket gör oss väl rustade för att hjälpa dig med dina inredningsbehov

Ska du sälja din bostad i Marbella? Då kan vår homestylingtjänst vara det som gör skillnaden. Vi skapar en attraktiv och välkomnande atmosfär som lockar potentiella köpare och ökar chanserna för en snabb och lönsam försäljning.

Kontakta oss för att komma igång

Välkommen att skicka in en projektförfrågan eller boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi tittar på hur vi bäst kan hjälpa dig.

Inredning Marbella – så här arbetar vi

  • Kostnadsfritt möte. Vi går igenom vad du behöver hjälp med. Vi analyserar ditt nuvarande möblemang, kontrollerar bostadens förutsättningar och lyssnar på dina önskemål. Därefter tar vi mått, diskuterar budget och skickar offert.
  • Tidsplan. Vi bestämmer när vi ska presentera ett förslag för dig. När förslaget är klart skickas det till kunden för godkännande.
  • Detaljerad plan. När du har godkänt förslaget börjar vi arbeta med planskisser, förslag på möbler och andra inredningsdetaljer samt prislista.
  • Slutförande. Du har möjligheten att beställa möbler via oss. Vi kan givetvis ta hand om hela arbetet, inklusive transport, montering och iordningställning på plats.

Proffsig homestyling på Marbella

Ska du sälja ett hus, en lägenhet eller semesterbostad i vackra Marbella med närområde? Vi kan hjälpa dig med stor expertis och erfarenhet. Våra designers och stylister kan lyfta fram det bästa i din bostad med hjälp av homestyling och på det sättet bidra till en lyckad försäljning med stort intresse och förhoppningsvis ett bra försäljningspris.

En väl utförd homestyling hjälper hugade spekulanter att få en bild hur bostaden passar just deras behov och tar fram det bästa i objektet. Det är inte ovanligt att bostadens värde kan öka med 10-15 procent tack vare homestyling.

Vi samarbetar med etablerade mäklare

Vi arbetar tillsammans med många etablerade mäklarfirmor i Marbella med omnejd. Under många år har vi varit ett givet val för homestyling för svenskar som vill sälja bostad i området och vi har skapat det mervärde som de har önskat.

Välkommen att kontakta oss så att du kan ännu en av våra nöjda kunder – vi kan bli din partner när det handlar om inredning och homestyling i Marbella.

Stäng

Projektförfrågan

Fyll i information om projektet

*” anger obligatoriska fält

Adress

Adress*

Övrig info

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.