PHOTO-2023-03-02-15-15-17

Efter några år är MIGdesign-bloggen nu äntligen tillbaka! Här vill vi ge inredningsinspiration, tips, spaningar och idéer med avstamp i vår egen filosofi som har rötter i en ombonad och skön boho-chic stil med trendinslag, uppmixad utifrån säsongsväxlingarna.

 

Just säsongsväxlingar ger oss ny energi. Det finns väl inget härligare än den första krispiga tulpanbuketten en tidig vårvinterdag. Eller förresten, kanske är det skönare med riktig högsommar i en skuggig hängmatta? Eller nej, den klara luften i september när man får krypa in och mysa med tända ljus och pläd igen. Men nej vänta –  ett stilla decembersnöfall och snygga juldekorationer toppat med en gigantisk amaryllisbukett slår väl allt .. Så där kan vi hålla på, men det är nog ändå den här tiden när ljuset återvänder och vi börjar förstå att det trots allt kommer att komma varmare dagar som ger oss den största kicken. Då kan vi äntligen inreda både inne och ute och kanske drömma om att få styla upp ett eget växthus (det där med växthus kommer vi återkomma till i aprilbloggen!).

 

På senaste Formex – den stora inredningsmässan i Älvsjö två gånger per år – hittade vi ett antal viktiga trender för den kommande säsongen. Temat var ”Color Vibes” så hallarna formligen svämmade över av färg, allt från fylliga basfärger till pudriga pasteller, som på bilden som vi hämtat från vår leverantör Himla. Andra trender var bland annat:

 

  • Skandinaviskt & jordnära: här hittar vi en nedtonad stil med naturmaterial i ljusa färgskalor och kvistar från naturen istället för köpta snittblommor.
  • Lekfullt: tydliga retrovibbar med randigt, rutigt, prickigt, oväntade former, målade tak och väggbonader. Och kaktusar!
  • Tuftat: allt som går att tufta är tuftat denna säsong – kuddfodral, mattor, plädar, väggprydnader.
  • Hållbart hantverk: fokus vänds mot det hållbara och unika, mot återbruk och personliga uttryck i mindre serier.

 

Att plocka upp valda delar av nya trender och få dem att smälta ihop med kundens önskemål och stil – och vår egen idé om vad som passar i varje given situation – är kanske det roligaste och mest utmanande med vårt jobb. Därför är det viktigt för oss att samla på inspiration och idéer, allt från en gammal gisten dörr till coola restaurangkoncept. Att ständigt ha örat mot marken och samtidigt lyssna på den inre stilkompassen för att ge varje kund det bästa vi kan, det är vår drivkraft. Följ oss på Instagram/migdesignhomestyling så kommer du upptäcka vad vi menar!

 

Vi jobbar med styling och inredning och tar både privat- och företagsuppdrag i Stockholm och Marbella med omnejd, precis som tidigare. Välkommen att höra av dig – och stay tuned för i april kommer mer inspiration här, då med fokus på växthus och utemys.

 

om_puff
hero
om_2_puff
sovrum
homestyling_puff

Dela

Kontakta oss för att komma igång

Välkommen att skicka in en projektförfrågan eller boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi tittar på hur vi bäst kan hjälpa dig.

om_puff
hero
om_2_puff
sovrum
homestyling_puff
Stäng

Projektförfrågan

Fyll i information om projektet

*” anger obligatoriska fält

Adress

Adress*

Övrig info

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.